DaaromDiemen Middenmeerloop

DaaromDiemen en Middenmeerloop

DaaromDiemen en de Middenmeerloop slaan de handen in één en gaan een samenwerking aan vanaf de 58e editie op 29 oktober 2017. De exacte verdere invulling zal op de dag zelf en rondom het evenement steeds duidelijker worden.

Wat is DaaromDiemen?
DaaromDiemen is een platform voor en door inwoners, bedrijven en verenigingen in de gemeente Diemen. Iedereen die van Diemen houdt, is van harte welkom om hier te laten ervaren waarom Diemen zo bijzonder is en wat het te bieden heeft, kennis te delen en ideeën met elkaar uit te wisselen. Samen maken we Diemen nog aantrekkelijker, Daarom Diemen!

Diemen is een bijzondere gemeente in een grootstedelijke omgeving. Vlak naast de stedelijkheid van Amsterdam heeft Diemen een onderscheidend dorpskarakter, met eigen voorzieningen, verenigingen, clubs, korte lijnen, onderlinge samenhang en een prettige schaal. Hier heb je volop ruimte om te wonen en te ondernemen met alles wat je wenst binnen handbereik. Diemen biedt een aantrekkelijke combinatie van wonen, werken, voorzieningen en een groot groengebied. Kortom, dichtbij Amsterdam, uitstekend bereikbaar, en een eigen dorpskarakter.