DaaromDiemen Middenmeerloop

Locatie


locatie

= de baan van AV ’23

Het adres van de atletiekbaan van AV’23 is: Radioweg 89, 1098 NG Amsterdam.
tel.: 020 – 6630900

Van buiten Amsterdam: kaart en routebeschrijving via Google Maps.

Eenmaal in Amsterdam: de baan ligt in het Sportpark De Meer in de Watergraafsmeer in de buurt van de Jaap Edenbaan.

Met openbaar vervoer is de baan als volgt te bereiken:

  • vanaf het Amstelstation of het Muiderpoortstation met GVB buslijnen 40 en 136 en Connexion buslijnen 152 en 157. Buslijn 40: stap uit op de Kruislaan, halte Linneausparkweg en loop langs de Jaap Edenbaan via de Radioweg naar de atletiekbaan. Buslijnen 136, 152 en 157: stap uit op de Middenweg, halte Brinkstraat en loop via de Wembleylaan naar de Atletiekbaan; vanaf het NS-station Amsterdam Science Park is het ongeveer 5 minuten lopen naar de baan. Loop de Kruislaan in richting Radioweg en sla bij de Jaap Edenbaan linksaf;
  • vanaf station Amsterdam Centraal is de baan in ongeveer 30 minuten te bereiken met tramlijn 9. Stap uit bij halte Brinkstraat.

Als je met de auto uit de richting van het centrum komt, moet je vanaf de Middenweg linksaf de Kruislaan inslaan. Daarna is de eerste weg na de Jaap Edenhal een parkeerplaats. Die parkeerplaats bevindt zich op de Radioweg. Vandaar is het 400m in zuidoostelijke richting.
Kom je van de Ringweg (A10) neem dan de afslag Watergraafsmeer / Diemen (S113). Rij richting centrum / Watergraafsmeer de Middenweg op en neem direct de eerste afslag bij het bloemenstalletje, het Voorlandpad. Rij door en direct na de fietsersbrug vind je een parkeerplaats. Van daaraf zie je de baan liggen.

Parkeren: De beste plekken om te parkeren zijn op bovengenoemde parkeerplaats aan het Voorlandpad, en de parkeerplaats bij de Jaap Edenbaan aan de Radioweg. Voor beide geldt het zg. 10-cent tarief: men moet een parkeerkaart trekken uit de parkeerautomaat voor maximaal 4 uur voor 10ct/uur. Er wordt regelmatig gecontroleerd! Na 21.00 uur is het parkeren gratis.