DaaromDiemen Middenmeerloop

Locatie


locatie

= de baan van AV ’23

Het adres van de atletiekbaan van AV’23 is: Radioweg 89, 1098 NG Amsterdam.
tel.: 020 – 6630900

Van buiten Amsterdam: kaart en routebeschrijving via Google Maps.

Eenmaal in Amsterdam: de baan ligt in het Sportpark De Meer in de Watergraafsmeer in de buurt van de Jaap Edenbaan.

Met openbaar vervoer is de baan als volgt te bereiken:

  • vanaf het Amstelstation GVB buslijn 40 of Connexxion buslijnen 320, 322 en 327. Buslijn 40: stap uit op de Kruislaan, halte Linneausparkweg en loop langs de Jaap Edenbaan via de Radioweg naar de atletiekbaan. Buslijnen 320, 322 en 327: stap uit op de Middenweg, halte Brinkstraat en loop via de Wembleylaan naar de Atletiekbaan;
  • vanaf het NS-station Amsterdam Science Park is het ongeveer 10 minuten lopen naar de baan. Loop de Kruislaan inrichting Radioweg en sla bij de Jaap Edenbaan linksaf;
  • vanaf station Amsterdam Centraal is de baan in ongeveer 30 minuten te bereiken met Metro 53 (richting Gaasperplas) stap over op Weesperplein op tramlijn 19 naar Diemen. Stap uit bij halte Brinkstraat.

Als je met de auto uit de richting van het centrum komt, kun je het beste vanaf de Middenweg linksaf de Kruislaan inslaan. Daarna is er bij de Jaap Edenhal een parkeerplaats op de Radioweg. Vandaar is het 400m in zuidoostelijke richting lopen naar de baan.

Kom je via de Ringweg A10 vanuit het oosten: neem de afslag Watergraafsmeer / Diemen (S113). Ga bij de stoplichten rechtsaf richting Sportpark Voorland en neem de eerste afslag links naar de parkeerplaats. Van daaraf zie je de baan liggen.
Vanaf de Ringweg A10 vanuit het westen idem afslag Watergraafsmeer / Diemen (S113), linksaf onder de ringweg door en meteen rechts richting Utrecht/Rotterdam, daar links aanhouden richting Voorland.

Parkeren: de beste plekken om te parkeren zijn op bovengenoemde parkeerplaats aan het Voorlandpad en de parkeerplaats bij de Jaap Edenbaan aan de Radioweg. Voor beide geldt het zg. 10-cent tarief: men moet een parkeerkaart trekken uit de parkeerautomaat voor maximaal 4 uur voor 10ct/uur. Er wordt regelmatig gecontroleerd! Na 21.00 uur en op zondag is het parkeren gratis.